SFO-1 og SFO-2

Daglig leder:

SFO-1:

• er for elever på 0.-3. klassetrin.
  • er morgenåben fra kl. 7.15 til 8 (pasning fra kl. 6.30 - 7.15 kan aftales individuelt).
  • er eftermiddagsåben mandag til torsdag fra 14-16 og fredag 14-15
  • er lukket på alle skolefridage og i alle skoleferier.
  • Der kan aftales pasning i SFO-1 i den sidste uge af juni.

Der kan ansøges om tilskud til betalingen, såfremt ens indkomstforhold berettiger hertil.
Priserne herunder inkluderer et sundt eftermiddagsmåltid.
  • Max. 9 ugentlige timer: 875 kr. om måneden
  • Max. 14 ugentlige timer: 1250 kr. om måneden

SFO-2:

Der kan ikke ansøges om tilskud til betalingen.
Priserne herunder inkluderer et sundt eftermiddagsmåltid.
  • Max. 9 ugentlige timer: 875 kr. om måneden
  • Max. 14 ugentlige timer: 1250 kr. om måneden

Tidlig SFO

Faaborg Midtfyn Kommune har besluttet, at lade børnene starte i tidlig sfo fra 1. april 2017.
Nordskovens Friskole tilbyder naturligvis også tidlig sfo. I er velkomne til at træffe aftale om at besøge skolen og få en snak om mulighederne for jeres barn.
Prisen for tidlig sfo er 1750 kr pr måned i 3 måneder. Nordskovens Friskoles sfo er lukket i juli. Dernæst overgår barnet til børnehaveklasse og betaler skolepenge og evt. sfo takst.
Læs mere i læreplanen for tidlig sfo, som kan hentes i pdf-format her: Læreplan for tidlig sfo

Løse timer:

Har man ikke et dagligt pasningsbehov, men kun behov for pasning/socialt samvær af og til kan dette tilkøbes for 85 kr./time.
HUSK venligst at træffe aftale med Thomas Stensgaard (thomas [@] nordskovensfriskole.dk) om brug af løse timer senest dagen før.

Betalingen opkræves via skolens administrative kontor.