Samarbejdsbaseret problemløsning

Forhenv. skoleleder Karin Lykkegaard har skrevet en artikel til friskolebladet om emnet Samarbejdsbaseret Problemløsning, som er god at blive klog på.

Indledning fra artiklen:

Kære kolleger.
Jeg får lyst til at skrive til jer, fordi jeg i sidste års sommerferie gav mig tid til at læse ”Det eksplosive barn” af Ross Greene. Det skulle vise sig, at blive starten på en glædelig og udfordrende rejse frem mod en skærpet erkendelse og brugbare værktøjer i det daglige arbejde med eleverne i vores skole.
Til daglig har jeg den store glæde og udfordring at være leder på Nordskovens friskole, som er en lille grundtvig-koldsk friskole så langt ude på landet, som man nu kan komme på Fyn. Skolen er på vej mod de 150 år og fra sin plads på væggen i vores største skolestue kigger skolens første lærer både mildt og strengt ned på os. Det er godt hver dag at blive mindet om, at skolen har en lang historie bag sig, det forpligter på den gode måde.

Klik her for at læse eller downloade hele artiklen i printvenligt PDF format PDF Folder