‘‘
Børn gør det rigtige
- hvis de kan!’’

Oversigt over busruter

Herunder kan du finde links til busplaner i forbindelse med transport til og fra skolen.

Fynbus rute 331 kører mellem: Ringe-Gestelev-Nordskov-Heden-Espe:
Åbn busplan for rute 331

Fynbus rute 336 kører mellem: Årslev-Nr. Lyndelse-Nr. Søby-Freltofte-Nr. Lyndelse-Årslev:
Åbn busplan for rute 336

Det er muligt inden for kommunegrænsen at benytte sig af teletaxa som en del af Faaborg-Midtfyn kommunes samarbejde med FynBus. Dog kun efter kl. 9.00.

Bemærk: Har du en popup-killer aktiveret fungerer ovenstående links måske ikke korrekt.