Skolelederen har ordet

Kære forældre.
Alle forældre ønsker, at deres børn skal være glade for at gå i skole, at de har oplevelsen af at lykkes i skolen.
Det betyder meget for os, at vores børn både får et fagligt og socialt udbytte af undervisningen. Det er vigtigt for os, vores børn er glade for deres lærere.

Vi vil så meget godt for vores børn.

Heldigvis har de fleste børn det fint med at gå i skole, men vi må ikke overse dem, der dagligt oplever, at de ikke magter det.

Skoleleder Kristine Grauenkjær
Der kan være så mange grunde til, at et barn ikke trives godt nok i skolen, men for barnet er hver dårlig dag i skolen et nederlag. Et nederlag, der på sigt kan føre til tab af glæde, energi, lyst til læring, selvtillid og selvværd.

Nordskovens Friskole gør vi voksne os hver dag umage for, at vores elever skal have gode skoleoplevelser, så de føler glæde og tryghed ved at gå i skole her. De skal føle, at de mestrer det.

Nordskovens Friskole er forudsigelighed, trygge rammer og genkendelige strukturer samt udvikling af faglige, sociale og personlige kompetencer nøgleord. På Nordskovens Friskole går leg og læring hånd i hånd. På Nordskovens Friskole møder jeres barn autentiske voksne. På Nordskovens Friskole tilpasses undervisningen den enkeltes behov på det givne tidspunkt. Nordskovens Friskole er en lille friskole med en særlig specialundervisningsprofil, hvor der er ro til at gro.

Vi skal hjælpe hinanden og gøre hinanden dygtigere. I fællesskab når vi længere, og i fællesskab er vi bedre.

Vi skal som lærere og pædagoger bl.a. sørge for:
  • at jeres barn bliver mødt med anerkendelse hver dag.
  • at undervisningen og lektierne er veltilrettelagte og differentierede.
  • at skoledagen er forudsigelig og velstruktureret.
  • at der er smil, glæde og omsorg.
  • at I forældre altid er velinformerede om arrangementer, nye tiltag og lektier.
  • at I forældre løbende orienteres om jeres barns skolegang.

Som forældre kan I bl.a. sørge for
  • at jeres barn møder veludhvilet.
  • at barnet har fået morgenmad.
  • at den sunde madpakke er smurt.
  • at gymnastiktøj/svømmetøj og sedler bliver husket.
  • at lektierne er blevet lavet.
  • at bakke op omkring skolen i handling og ord.
  • at kontakte lærerne, når I har brug for det.
  • sidst med absolut ikke mindst, skal I huske at glæde jer sammen med jeres barn over alle fremskridt – store som små.

Sammen kan vi give jeres barn en god skoletid.

Velkommen til Nordskovens Friskole!

Kristine Grauenkjær
Skoleleder